Op de aangeklikte fotopagina zie je linksboven een pijl waarop geklikt kan worden. Daardoor kom je weer terug op deze indexpagina.

Hoor je muziek (als dat erin staat) en wil je dat uitzetten, dan kan dat rechtsboven in het venster. (Uiterste hoek rechtsboven van je scherm.)

In de bovenste kopfoto van de fotopagina zie je rechts een pijl waarmee je de diavoorstelling kan starten. Als de dia’s eenmaal draaien dan kan je dat onderbreken door naast de foto te klikken. Je komt dan terug in het overzicht van de foto’s. Dat gebeurt ook na de laatste vertoonde foto.

Je kan ook met de pijltjes toetsen op je toetsenbord versneld of langzaam door de foto’s bladeren. Dat kan ook met een muisklik op de foto zelf.

Zie ook helemaal onderaan de HELP functie

op de fotopagina.

De fotos kan je ook downloaden voor op je eigen computer. De zgn. ZIP file is te downloaden. Klik op de rechtse knop helemaal bovenin rechts (pijltje naar beneden met streepje eronder)

Er wordt een ZIP folder gedownload die je uit kan pakken. Meestal door er gewoon op te klikken. In die uitgepakte map zie je de complete webpagina als je op index.html klikt. De aparte foto’s staan allemaal in het mapje Slides.

copyright Ton de Vrind Photography © 1995-2021

OK