Welcome to Eddie

always in extasedoor Eddie Baantjerij


interim wethouder, kandidaat burgemeester,

politiek bestuurder van formaat, mensenkenner

van formaat en voorstander van een feestgemeente

LIVE  RADIO  SUNLITE

Ik ben moedig


Ik ben de afgelopen periode heel moedig geweest, kan ik van mezelf zeggen. 

Alle sollicitaties heb ik overleefd, zonder dat er maar één kiezer mij heeft beticht van kiezersbedrog. Arnhem, Oosterhout, Barneveld en Tilburg nog in het vooruitzicht heb ik bezocht. Ik zit in de molen en eens zal het me lukken om wethouder of burgemeester te worden van een grote stad. Wageningen is me door de vingers geglipt, maar Pechtold weet ook nog niet waar die aan is begonnen in dat gat. Nu weer dat gezemel over Valkenburg. Ik profileer me iedere keer, want ik hoop eens de man in de Tweede Kamer, die zoveel op me lijkt, van zijn troon te stoten. 


Ik weet het, miljarden heeft dat vliegveld gekost. Zelfs de tennisbaan in Wassenaar verloor de procedures om een nieuwe tennisbaanverlichting aan te brengen, omdat de vliegtuigen daar last van zouden hebben. Beatrix had op het vliegveld een eigen toilet en dat moet maar eens passé zijn. Geen voorkeur, “Geld spielt keine Rolle”, woningbouw, veel woningbouw, en liefst sociale woningbouw. Dus de financiering van de vierkante meterprijs moet ook maar eens zwaar bij Zalm op zijn bordje worden gelegd. Nee, Valkenburg moet niet emotioneel zeiken (dat is zoiets als plassen in een boogje), want die Van der Reyden kan zich maar beter met omroepzaken bezighouden. 


U weet het, beste lezer, ik loop al wat jaartjes mee. Daarom gok ik er elke keer op dat u zal zwijgen als ik moedig word. Ik ben ook moedig geweest met die dame die van haar huis een bungalow wilde maken en de ene aanemer na de ander liet opdraven om centimetertjes te pikken. Tja, we hebben het verloren en dat heeft de Leiderdorpse gemeenschap flink veel geld gekost, maar Arie zal alles regelen heeft hij gezegd. "Weer die OZB dan maar", had hij hopeloos in de gang geroepen. Hij voegde er wel aan toe: "Eddie, als je weer zo moedig wordt waarschuw me even, dan kan ik alvast gaan rekenen". Ik heb hem per e-mail geschreven:"Maak je geen zorgen Arie, als ik moedig word zwijgen ze heus wel weer en wee gebeente die wat durft te zeggen....die zal ik eens vertellen, dat ik de wethouder ben en niet zij".Eddie
copyright Ton de Vrind Photography © 1995-2024