Nieuws

11 september 2020

Voorbereidingen Halloween 2020


De Halloween Commissie en het bestuur zijn op 1 september voor het eerst samen gekomen om Halloween op zaterdag 31 oktober 2020 te plannen. En we kunnen al beloven dat het weer een groot, griezelig feest gaat worden.

Naast de pompoen knutselmiddag op de woensdag vóór Halloween gaan we de speeltuin ook weer in een spooktuin omtoveren.


Om de deelnemers iets meer te verspreiden willen we graag een parcours in de straat maken met verschillende griezel stations, waar de mensen/kinderen langs kunnen lopen. 


Hiervoor zijn we op zoek naar mensen, die interesse hebben om op de Halloween avond ergens in de straat of voor jullie huis een Halloween station op te bouwen en er aanwezig te zijn tussen 19.00-21.00 uur. Jullie ideeën hiervoor zijn niet aan geen grenzen gebonden. Het hoeft ook niet ingewikkeld te zijn. Denk aan een doos, waar de kinderen iets moeten voelen (slijm?), of dat ze moeten aanbellen en een heks doet open.

Verder hebben we op Halloween ook nog helpende handjes nodig bij de op- en afbouw van het spookbos, bij het uitdelen van versnapperingen voor de kinderen en volwassenen, bij het laten schmincken (?) van de bezoekers.


Kun je ons een handje helpen of heb je een idee of andere opmerkingen, dan horen we dat graag.


Groeten van het bestuur & de Halloween Commissie


Ina, Joke, Rhodan, Julia & Mirjam, Massimo

©2006-2024 - waterbieskreek.nl

contactadres