Nieuws

31 oktober 2021

Halloween 2021


De Halloween Commissie en het bestuur waren ook dit jaar weer bijeen gekomen om Halloween dit keer op zondag 31 oktober 2020 te vieren. Ondanks de slechte weersomstandigheden heeft het team de knoop doorgehakt om er weer een groot en griezelig feest van te maken.  


Op zaterdag hoorden we al gerommel in de speeltuin. Het buurtteam had betonblokken en afrastering gehuurd waarmee ze een echt spookslot van zouden gaan bouwen. Een geweldige constructie afgedekt met zeilen zodat het binnen droog bleef. Niemand mocht kijken want het zou best griezelig worden.

Tot op het laatste moment dachten we allemaal dat het feest letterlijk in het water zou vallen, maar de weergoden waren ons goed gezind. Vlak na het voorlezen van een spannend verhaal door onze Halloween tover-koningin Ina knapte het weer op. Daarna werd een lampionnenoptocht gehouden en langs de deuren gelopen om snoep op te halen. Tot slot mocht iedereen het spookslot gaan bezoeken. Er vormde zich een lange rij, zo druk was het. Ook uit andere buurten was men komen kijken. 


Buiten hoorde je al het gegil en de griezelige geluiden vanuit het spookslot. Zo waren er kindertjes die na lang wachten toch besloten om niet naar binnen te gaan, zo bang waren zij geworden. Binnen was het echt griezelig. Iedereen vermaakte zich volop en pas na 21.30 uur verlieten de laatste bezoekers het spookslot. Veel kinderen zullen best goed hebben geslapen en sommigen misschien ook wat minder.Hulde aan het bestuur & de Halloween Commissie

Ina, Joke, Rhodan, Julia, Maurice, Mirjam en Massimo

Muis op foto is pauze. Klik op foto voor groter formaat.

©2006-2024 - waterbieskreek.nl

contactadres