Nieuws

6 januari 2024

Gezellige Nieuwjaarsreceptie bewoners Waterbieskreek


Op zaterdag 6 januari 2024 organiseerde het bestuur van de buurtvereniging een gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst op het parkeerterrein van de Waterbieskreek. De opkomst viel erg mee, zeker omdat er in deze tijd veel recepties worden georganiseerd waaronder die van het gemeentebestuur die op dezelfde dag werd gehouden.


Er was koffie, thee, warme chocolademelk, versnaperingen, maar bovenal Glühwein welke (uiteraard) door Julia was bereid. Deze was dan ook binnen de kortste keren verorberd maar Julia had inmiddels een 2e versie klaar gemaakt die nog lekkerder smaakte. De temperatuur was redelijk aangenaam voor de tijd van het jaar en daarom was het voor de bewoners prettig om elkaar weer even te ontmoeten na de BBQ van de laatste keer en de festiviteiten rond Halloween.


Gelukkig draait het bestuur weer onder leiding van voorzitter Joke Jonker op volle toeren na het droevig overlijden van Ina Franssen. Het afgelopen jaar waren meerdere (oud)-bewoners ons ontvallen, maar met de beste wensen die men elkaar op deze bijeenkomst toebedeelde lijkt het weer goed te komen.

Kortom we hopen dat de straat weer gaat bruisen en dat zal lukken met ook alweer nieuwe bewoners die ook aanwezig waren. Her en der zien we ook een verdere verjonging in de straat hetgeen niet alleen voor de activiteit in  de speeltuin goed is.

Nadat de wijn en versnaperingen nagenoeg op waren ging iedereen weer voor het donker naar huis toe met de intentie om van de zomer weer gezellig samen te zijn  middels activiteiten of een BBQ.  


met dank aan het bestuur

Muis op foto is pauze. Klik op foto voor groter formaat.

Mouse on photo is pauze. Click for a bigger size.

Publicatie in het Leiderdorps Weekblad januari 2024

©2006-2024 - waterbieskreek.nl

contactadres