Bandstemmen

Bandstemmen uit het hiernamaals.


In 1959 nam de Zweedse cineast en schilder Friedrich Jurgenson in een bos met zijn taperecorder vogelgeluiden op. Bij thuiskomst hoorde hij stemmen op de band. Hij herkende de stem van zijn moeder. Dit was de basis om nader onderzoek te doen en begon hij aan een reeks van nieuwe opname's. Gefascineerd door het resultaat bleef hij doorgaan en werd een autoriteit op het gebied van bandstemmen. Honderden stemmen wist hij op de banden te krijgen die normaliter met de opname's niet waren te horen. Ook na zijn dood wist hij zich te manifesteren en verscheen in de beeldruis van de TV-frequenties op de beeldbuis.

Het was een aanzet voor vele anderen waaronder ook wetenschappers, zoals dr. Konstatin Raudive uit Letland. Deze wetenschapper kreeg de stemmen op band van ondermeer Tolstoj, Kennedy, Stalin en Hitler.

Veel twijfels zijn in de loop van de tijd ontstaan over de echtheid van de stemmen. Heeft de opnemer psychokinetische invloed op het opnameproces of zijn in het geval van opnamen via kortegolfzenders de nevenstations die doorsijpelen? Vreemd is wel dat de stemmen in veel specifieke informatie doorgeven. Volgens onze huisparagnosten gaat het om echte stemmen die overledenen door hun energie kunnen genereren.Opnemen via de frequenties op de kortegolf is één van de methoden die veelvuldig wordt toegepast. Het betreft hier een serieuze aangelegenheid. Ongeoefenden wordt geadviseerd serieus met dit onderwerp om te gaan. Het puur "aanroepen van geesten" is altijd al uit den boze en dus ook in dit geval. Bovendien kunnen verkeerde invloeden het resultaat degenereren tot een waardeloze opname. Doorgaans wordt allereerst een fase van enige meditatie en bezinning in acht genomen, alvorens men zich tot de overledene(n) wendt. Daarna kan men onbevangen vragen stellen. Onze eigen ervaringen zijn verbluffend. Voor heuse bandopnamen zijn er via internet veel sites te bezoeken. Ook zijn er werkgroepen en verenigingen die zich specifiek met dit onderwerp bezig houden. Het is een interessante materie en voor leken vaak een mooie stap zich ervan te overtuigen dat er "meer is tussen hemel en aarde dan waarvan uw wijsheid droomt ".Via diverse sites op internet worden diverse methoden genoemd, waarvan hier enkele geciteerd. Uw eigen ervaringen kunnen dienen om de meest effectieve methode toe te passen.* De microfoon methode:


Hang de microfoon van uw cassetterecorder op ongeveer 30 cm. van de elektriciteitsmeter. Het magnetische veld rond deze meter dient als bron voor stemmen. Zet de recorder met een nieuw leeg bandje erin aan en stel vragen aan de overledenen. Spoel na enige tijd de band terug en luister aandachtig. Soms dient men meerdere malen te luisteren, voordat de herkenbaarheid duidelijker wordt.


* De radio methode:


Stem uw radio af tussen twee stations (de Jurgenssongolf = 1480 kHz = 202 m), waardoor een wobbelend geluid kan ontstaan. Neem dit op, terwijl u vragen stelt. Luister na afloop naar de antwoorden. Ook andere frequenties kunnen worden toegepast. Probeer vlak naast een station af te stemmen.


* De kraan methode:


Laat de waterkraan lopen en neem tegelijkertijd uw vragen erbij op. Het geluid van het stromende water wordt door de doden gebruikt om te antwoorden.


* De spontane methode:


Neem een lege band en zet deze aan op een plek waar een dramatische gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Stel eventueel vragen en luister de band af.
    *Links voor interessante studies op dit gebied:www.evp-voices.com


www.bandstemmen.startpagina.nl


www.bandstemmen.startbewijs.nl


www.bandstemmen.startzoeken.nl

Na zijn dood verscheen hij op televisie. In de witte beeldruis ontstond zijn gezicht.

Friedrich Jurgenson

tijdens het maken van

opnamen

Dr.K. Raudive